Fix 0341146744 ; mob. 0744659028  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  

BIOREZONANTA = Analiza - Diagnostic - Prevenire


- CONSTANTA   Str. Stefan cel Mare nr. 117 programari la telefon fix 0341146744 , mob. 0744659028

- BUCURESTI -informatii si programari 0341146744 ; 0744659028

-TULCEA -informatii si programari 0341146744 ; 0744659028

-BRASOV -informatii si programari 0341146744 ; 0744659028

-CRAIOVA -informatii si programari 0341146744 ; 0744659028

-DEJ -informatii si programari 0341146744 ; 0744659028

-BAIA MARE -informatii si programari 0341146744 ; 0744659028

-DROBETA TURNU SEVERIN -informatii si programari 0341146744 ; 0744659028

                         

   

                Ce este biorezonanta ?

Biorezonanta este un fenomen biofizic care are loc in organismul nostru si care se refera la frecventele fundamentale de functionare celulara. Fenomenul este studiat in cadrul medicinii energetice sau mai precis in cadrul medicinii cuantice.

Timp de mai bine de un secol, mai multi cercetatori au incercat sa afle cum functioneaza energia in interiorul organismului uman si de asemenea sa o masoare sau chiar sa o vizualizeze. Primele studii raportate sunt inregistrate in 1897 dar abia in 1947, sotii Kirlian au descoperit rezistenta electrica a organismului. In 1974 Dr. Mandel, in clinicile sale din Germania, a studiat mai mult de 20.000 de pacienti, legand legand diagnosticul conventional de fotografii Kirlian, lui datorandu-se prima scara de citire in acest scop.

Primul dispozitiv de biorezonanta a fost creat si folosit de NASA pentru testarea starii de sanatate a participantilor la programul spatial. Dispozitivele construite pentru tratament au la baza emiterea si transmiterea catre organism de impulsuri electromagnetice care sa aduca membranele celulare ale organismului la frecvente de oscilatie cuprinse intre 1010 si 1011 Hz, frecvente proprii celulelor sanatoase. Astfel se poate optimiza actiunea tratamentelor medicamentoase, apifitoterapice sau homeopate.


                        

Inca din 1897, Dr. Baraduc a incercat sa prinda "aura" pe placi fotografice. Apoi, R. Steiner, filozoful spiritualist care ne-a lasat medicina antropozofica, a dezvoltat o tehnica de cristalizare senzitiva care, prin analiza sangelui in urma cristalizarii intr-o solutie de clorura de fier, a permis indirect aprecierea starii functionale a organismului de la care s-a obtinut esantionul de sange.

In 1947 au urmat sotii Kirlian dupa numele carora a fost denumita o metoda care a aratat ca mediul bioogic asupra caruia se aplica un curent de foarte inalta tensiune si intensitate scazuta nu permite acestui curent sa treaca uniform. De atunci, foarte multi oameni de stiinta au incercat sa explice fenomenul electromagnetic al organismului viu. Dintre acestia, pentru a numi doar cativa, fac parte Y. Rocard, T. Moss, L.C. Vincent, E. Guille.

In zilele noastre, energia isi gaseste explicatia in medicina vestica prin intermediul neurofiziologiei. Energia este, de fapt, un curent electric care circula prin organism. Acest curent este produs de schimburile celulare care determina o diferenta in potentialul de membrana de ordinul a 60mV.

Lucrarile lui Popp au aratat existenta razelor laser la nivelul ADN in fiecare celula a organismului. Datorita incarcaturii electrice si radierii laser a ADN-ului sa, celula este atat receptor cat si emitator de unde electromagnetice, iar limbajul intercelular sub forma de unde electrice permite organismului sa se mentina intr-un echilibru si, astfel, intr-o stare buna de sanatate.

Coordonatorul acestui limbaj intercelular este creierul. Acesta actioneaza printr-un ocd electromagnetic si prin eliberare de substante chimice (hormoni si neuromediatori). Aparatul de biorezonanta inregistreaza aceste aceste circuite electrice (conductivitatea) si, astfel, monitorizeaza schimbul celular la nivelul intregului organism.

Prin aceasta permite:

 • detectarea anomaliilor la nivelul schimburilor celulare sau limbajului intercelular in diferite organe si sisteme
 • practicarea medicinei preventive
 • intocmirea unui profil psihologic (o crestere sau scadere a neuromediatorilor in anumite zone)

 

Cum actioneaza tratamentul prin biorezonanta?

Organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice de slaba intensitate. Aceste oscilatii sun numite fiziologice sau armonice, fiind caracteristice organismului sanatos. Daca o persoana se imbolnaveste sau unul din organele sale ajunge sa functioneze disproportional, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care duc la ruperea echilibrului fiziologic ( homeostazic ) al organismului.

Daca organismul, prin propriile sale forte, nu poate stabili un echilibru intre oscilatiile fiziologice si cele patologice, reducand la minimum influentele patologice, atunci boala are toate conditiile sa se manifeste si sa progreseze. Fluctuatiile electromagnetice sunt culese cu ajutorul unui electrod si conduse prin cablul electric la dispozitivul de analiza unde sunt selectate, reformate si divizate in oscilatii fiziologice si patologice. Componente ale acestor oscilatii sunt transmise inapoi la sursa, constituind astfel un mecanism de feedback.

Terapia prin biorezonanta elibereaza organismul de blocaje energetice produse de factorii patogeni. Lipsa efectelor secundare si raspunsul prompt al organismului permite reducerea sau inlaturarea completa a tratamentelor medicamentoase, actioneaza ca si terapie alternativa atunci cand este imposibil sa se obtina efecte de durata numai cu terapia conventionala sau este folosita complementar impreuna cu alte terapii alopate in sensul dirijarii, restaurarii si normalizarii proceselor biologice, functionale la nivelul structurilor celulare. Biorezonanta este perfect compatibila cu orice alta terapie neconventionala sau traditionala.

Medicina viitorului cu aplicare astazi!

Dispozitivul este folosit si pentru echilibrarea energetica a organismului si terapie adjuvanta in cele mai variate afectiuni:

 • dezechilibre endocrine
 • afectiuni neurologice
 • tulburari psihoemotionale
 • alergii
 • boli metabolice (diabet zaharat, dislipidemii, obezitate)
 • reumatisme inflamatorii si degenerative
 • afectiuni cardiovasculare
 • boli hematologice
 • boli oncologice
 • afectiuni dermatologice

 

Ce testeaza si trateaza SCIO?

Lipsa semnelor si a simptomelor nu denota o sanatate perfecta. Cand boala incepe sa se declanseze intr-un organism, ea evolueaza treptat, la inceput fara sa fie vreun semn care sa atraga atentia pacientului. Aparatul SCIO, prin diagnosticul sau deosebit de complex si de atent, detecteaza semnele de boala inca din stadiile incipite, inainte ca insusi pacientul sa isi dea seama ca ceva este in neregula cu el. De aceea este atat de apreciat la nivel mondial. Orice boala incepe datorita unui anumit fel de stres care actioneaza asupra corpului uman.SCIO ajuta la inlaturarea acestui stres si opreste boala sa apara! SCIO stimuleaza organismu si il readuce la echilibrul propriu, il ajuta sa se autovindece.

Aparatul este folosit si se bucura de succes peste tot in lume, in toate domeniile medicinii.

Este utilizat pe plan international de medici de medicina generala, oncologisti, naturopati, homeopati, dentisti, chiropracticieni, acupuncturisti si consultanti in domeniul nutritional.

Stiinta de ultima generatie vine in sprijinul sanatatii noastre cu acest dispozitiv care poate diagnostica peste 100 de boli printr-o metoda neinvaziva, fara ace si fara radiatii. Cei care au probleme de sanatate si vor sa-si controleze starea de sanatate intr-un mediu si intr-un mod placut, fara ace si fara radiatii, pot apela la serviciile noastre.

O simpla testare ne poate da rezultatul mai multor investigatii complicate si costisitoare sau ne poate indica ce analize trebuie sa facem pentru a avea un diagnostic corect, care sunt riscurile de boala, ce planta, remediu sau medicament sunt cele mai potrivite pentru fiecare. Astfel, pacientul poate cunoaste starea de sanatate in mod complet, iar medicul poate fi mai eficient in diagnosticare.

  

Ce presupune o sedinta de investigare cu aparat de biorezonanta?

Inregistrarea nu necesita nicio conditie prealabila ( pacientul poate sa manance in orice moment inaintea inregistrarii, consumul de apa nu este obligatoriu, nu sunt necesare procedee evacuatorii, nu se folosesc substante de contrast ). La finalul inregistrarii, pacientul va primi fisa investigatiilor ce contine concluziile legate de starea de sanatate actuala a organismului dar si predispozitiile, riscurile de imbolnavire.

Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular, chiar celular. Aparatul de biorezonanta  – SCIO detecteaza de la deficiente de vitamine, minerale, aminoacizi pana la virusi, paraziti, bacterii, fungi. Consultatia cuprinde, pe langa scanarea cu aparatul de biorezonanta, si interpretarea informatiilor de catre un medic alaturi de recomandarea de sau tratamente. Singurele contraindicatii sunt perioada de graviditate si purtarea stimulatoarelor cardiace de tip PeaceMaker.

In timpul scanarii, pacientul nu trebuie sa poarte asupra sa aparate generatoare de camp electromagnetic, monede sau obiecte din metal.

In cadrul unei sedinte de investigare se analizeaza urmatoarele sisteme si organe:

 • aparat cardiovascular
 • aparat respirator
 • tub digestiv
 • stomac
 • duoden
 • intestine
 • ficat si vezica biliara
 • pancreas
 • rinichi si vezica urinara
 • prostata
 • uter si ovare
 • glande mamare
 • sistem osteo-articular
 • sistem nervos
 • sistem endocrin

 

  
  

  

Branduri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!